Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Новини

Дата: від до Скинути

До відома пасічників громади!

До відома пасічників громади!

Повідомляємо Вас про те, що на земельних ділянках ТОВ "Агростандарт Натуральний Продукт" вул. Геологічна 8, смт. Нові Санжари, Полтавського району, Полтавської обл. будуть застосовуватися пестициди, агрохімікати по соняшнику, який знаходиться між селищами Нові Санжари та Судівка. Внесення буде проводитися авіаметодом (агродрони).

17:04 17.06.2024

Заборгованість по сплаті земельного податку!

Заборгованість по сплаті земельного податку!

Новосанжарська селищна рада оприлюднює перелік боржників по населених пунктах, які станом на 01.06.2024 року мають заборгованість зі сплати земельного податку до бюджету територіальної громади.

16:20 17.06.2024

«Зроблено в Україні»

«Зроблено в Україні»

Пропонуємо місцевим виробникам долучитися до популяризації товарів, вироблених в Україні шляхом брендування виробленої продукції відповідним логотипом «Зроблено в Україні».

12:53 14.06.2024

Вічна слава та світла пам'ять Воїну-захиснику!

Вічна слава та світла пам'ять Воїну-захиснику!

У скорботі, з важким болем на душі сьогодні Новосанжарська громада попрощалася з Героєм, земляком, жителем с.Малий Кобелячок, військовослужбовцем Збройних Сил України, командиром радіовідділення взводу зв’язку, молодшим сержантом ОЛІЙНИКОМ ОЛЕГОМ ВАСИЛЬОВИЧЕМ, який мужньо виконавши свій обов'язок, загинув 2 червня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області. 12 липня Олег Васильович мав би відзначати свій 40-річний ювілей. Попереду стільки цікавого, приємного, важливого повинно було статися в його житті. Та не судилося... Народився Олег в селі Малий Кобелячок. По закінченню місцевої школи, навчався в професійно-технічному училищі, де здобув професію електрика. Далі двадцять років працював по спеціальності на будівництві. З початком повномасштабного вторгнення, будівництво призупинилось і Олег свою трудову діяльність продовжив в Полтаваенергозбуті, де знайшов гідне застосування своїм умінням і досвіду. 29 березня 2023 року Олег Васильович був мобілізований у ряди Збройних Сил України. Проходив військову службу віддано і чесно. Кількамісячне навчався у Десні, а далі бойові дороги повели Олега від однієї гарячої точки України до другої: Дніпро, Ізюм, Куп’янськ, Костянтинівка, Суми, Чернігів, Запоріжжя… Товариським, дотепним, кмітливим і рішучим… Таким був ОЛЕГ для товаришів-побратимів. А ще добрим і щирим, уважним і турботливим для найрідніших. Жодні співчуття не зменшать біль втрати, жодне слово не втамує тугу в серці батьків – Наталії Пантелеймонівни і Василя Івановича, брата Миколи, рідних, друзів. Схиляємо голови в глибокій скорботі. Нехай душа загиблого Захисника, знайде вічний спокій. Вічна слава та світла пам'ять нашому Воїну-захиснику!

22:03 12.06.2024

УВАГА! ГОЛОСУВАННЯ!

УВАГА! ГОЛОСУВАННЯ!

Шановні мешканці Новосанжарської територіальної громади! Звертаємося до Вас з великим проханням проголосувати за проєкт по створенню сучасного, екологічно чистого дендропарку - перлина Нових Санжар, автором якого є жителька нашого селища Євгенія Волошина. Під час голосування потрібно пройти реєстрацію, при виникненні труднощів у голосуванні звертайтесь до приймальної Новосанжарської селищної ради (1 поверх адмінбудинку). Посилання на голосування: https://smartregion.pl.ua/ei/projects/6/74

14:03 12.06.2024

Шановні жителі Новосанжарської громади!

Шановні жителі Новосанжарської громади!

З глибоким сумом повідомляємо, що 02.06.2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області загинув наш земляк, житель с.Малий Кобелячок, військовослужбовець Збройних Сил України, командир радіовідділення взводу зв’язку військової частини А 4848, молодший сержант ОЛІЙНИК ОЛЕГ ВАСИЛЬОВИЧ. Завтра, 12 червня, відбудеться церемонія прощання з Героєм, яка розпочнеться о 12.00 в центрі селища Нові Санжари біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні. Панахиду за полеглим буде проведено по місцю його проживання за адресою: с.Малий Кобелячок, вул.Ювілейна, 15, о 13.00. год. Поховання загиблого відбудеться на місцевому кладовищі. Прохаємо жителів громади, а також усіх, хто знав ОЛІЙНИКА ОЛЕГА ВАСИЛЬОВИЧА, прийти попрощатися, подякувати, помолитися і живим коридором провести в останню путь захисника, який загинув за нашу Батьківщину! Співчуття рідним та близьким...Вічна пам'ять Герою!

13:34 11.06.2024

Вітання учасникам і переможцям!

Вітання учасникам і переможцям!

7 червня у відділі освіти Новосанжарської селищної ради відбувся огляд-конкурс на кращу організацію правоосвітньої та правовиховної роботи у закладах загальної середньої освіти. В конкурсі взяли участь: Малокобелячківський, Новосанжарський, Руденківський ліцеї, Великокобелячківська та Кунцівська гімназії. Журі в складі: голови журі Наталії Скирди – вчителя історії та правознавства Новосанжарського ліцею, членів журі - Оксани Кас’яненко – начальника служби у справах дітей, Ігоря Романця – директра КУ «Новосанжарський центр соціальних служб, Марини Ладатко – заступника директора з навчально- виховної роботи Малокобелячківського ліцею та Марини Ольшницької – спеціаліста 1 категорії відділу освіти Новосанжарської селищної ради розглянувши всі подані роботи визначили переможців. І місце здобув Руденківський ліцей. Другу сходинку посіли новосанжарці. Третіми стали педагоги з Малокобелячківського навчального закладу.

10:15 11.06.2024

Вічна та світла пам’ять Герою!

Вічна та світла пам’ять Герою!

Гірчить полином червень. Страшні звістки заставляють стискатися серця, а новини про смерть молодих і справжніх здаються безглуздими помилками. Нова втрата у Новосанжарській громаді. Другого червня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області загинув наш земляк, житель с.Малий Кобелячок, військовослужбовець Збройних Сил України, командир радіовідділення взводу зв’язку військової частини А 4848, молодший сержант ОЛІЙНИК ОЛЕГ ВАСИЛЬОВИЧ. 29 березня 2023 року Олег Васильович був мобілізований у ряди Збройних Сил України. Проходив військову службу віддано і чесно. Краються від болю серця мешканців громади від усвідомлення непоправної втрати. Не стало хороброго воїна, справжнього патріота, чудової, доброї, відповідальної людини. Він боровся за нас, за наше теперішнє і майбутнє. Новосанжарська селищна рада, на чолі із селищним головою Геннадієм Супруном глибоко сумують з приводу тяжкої втрати ОЛІЙНИКА ОЛЕГА ВАСИЛЬОВИЧА і висловлюють щирі співчуття рідним і близьким покійного. Вічна та світла пам’ять Герою! Про дату та час поховання буде повідомлено додатково.

14:32 10.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних