Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Новини

Дата: від до Скинути

Питання в галузі енергозабезпечення, які потребують термінового вирішення, розглянули на засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність»

Питання в галузі енергозабезпечення, які потребують термінового вирішення, розглянули на засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність»

На засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність» розглянули теми, які потребують термінового вирішення. Зокрема питання енергозабезпечення. Від нього залежить і функціонування мереж мобільних операторів, і водопостачання.

09:24 20.07.2024

Шановні користувачі та власники земельних ділянок та земельних часток (паїв), розташованих на території Новосанжарської територіальної громади!

Шановні користувачі та власники земельних ділянок та земельних часток (паїв), розташованих на території Новосанжарської територіальної громади!

Виконавчий комітет Новосанжарської селищної ради повідомляє Вас про обов’язковість сплати земельного податку до 30 серпня 2024 року.

09:24 19.07.2024

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

❗Зараз у Нових Санжарах в місцевих чатах та соціальних групах закликають людей виходити на мітинги, підписувати звернення стосовно критичної ситуації з централізованим водопостачанням. На емоції людей намагаються вплинути провокатори, щоб максимально загострити ситуацію. Тримайте голову холодною, перевіряйте інформацію, не підмінюйте понять і не втрачайте розуміння того, хто насправді наш ворог.

19:25 17.07.2024

До відома жителів громади!

До відома жителів громади!

Керуючись ст. 26 Закону України «Про систему громадського здоров’я» та ст. 5 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Полтавське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області доводить до відому, що відповідно до плану основних організаційних та санітарно-протиепідемічних заходів за станом води водойм в місцях масового відпочинку населення, Кобеляцьким ВП ДУ «Полтавський ОЦКПХ МОЗ» були проведені лабораторні дослідження води поверхневих водойм річки Ворскла в місцях масового відпочинку населення в смт Нові Санжари. За результатами досліджень були виявлені перевищення нормативного значення індексу ЛКП (лактозо позитивні кишкові палички-нормативний показник до 5000), а саме:

16:42 16.07.2024

Вічна та світла пам’ять Герою!

Вічна та світла пам’ять Герою!

16 липня минає рік, як передчасно й трагічно обірвалась життєва дорога жителя с. Соколова Балка, солдата, стрільця-зенітника зенітно-ракетного відділення зенітно-ракетного взводу в/ч А 7104 БОРСУКА СЕРГІЯ АНАТОЛІЙОВИЧА. Народився 26 березня 1991 року в селі Шедієве. Закінчивши місцеву школу, навчався у Херсонському профтехучилищі, де здобув спеціальність газоелектрозварювальника. Відслуживши строкову службу, працював трактористом в агропідприємстві. У 2015-2016 роках Сергій Анатолійович був учасником антитерористичної операції, служив у Мукачівській гірській піхоті 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, боронив Луганськ, Авдіївку, Піски. Повернувшись додому, став працювати у колективі товариства «Чиста криниця». Тоді ж сім’я переїхала жити в Соколову Балку, де придбала будинок. Загинув внаслідок військових дій поблизу н.п. Лиман Перший Куп’янського району Харківської області. Важко, гірко і боляче усвідомлювати втрату таких героїв, яким був БОРСУК СЕРГІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ. Щирі співчуття рідним і близьким. Вічна та світла пам’ять Герою!

16:34 16.07.2024

Шановні працівники бухгалтерських служб Новосанжарської громади!

Шановні працівники бухгалтерських служб Новосанжарської громади!

16 липня по всій країні відзначається ваш день – День бухгалтера, який підкреслює надзвичайно важливу роль обраної вами професії у сучасному суспільстві. Важко уявити собі будь-яку галузь економіки чи соціокультурної сфери, де б не використовувалась ваша праця, ваш досвід та професійні знання. Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята та слова вдячності за точність, грамотність і професіоналізм! Щиро зичу вам міцного здоров’я та родинної злагоди, прихильності долі на довгі роки і людської шани. Нехай мудрими будуть ваші дії, праця приносить тільки задоволення, а кожен день життя наповнюється людськими радощами, щастям і любов’ю! Добробуту вам і процвітання, рівноваги, кар’єрного росту та такого довгоочікуваного миру! З повагою, селищний голова – Геннадій СУПРУН

10:19 16.07.2024

Шановні жителі  Новосанжарської громади!

Шановні жителі Новосанжарської громади!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Української Державності! Указом Президента України від 24 серпня 2021 року започатковано нове державне свято – День Української Державності, яке щороку відзначатиметься 15 липня. Саме в цей день в Україні відзначають День Хрещення Київської Русі-України і вшановують пам’ять про видатного державотворця, Святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого. День Української Державності встановлено з метою утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, спираючись на історію української державності. З початком російської агресії проти України ми усвідомили наскільки цінною для нас є наша Держава, тому День Української Державності нероздільно пов’язаний із нашим військом і людьми, які працюють на нашу перемогу. Перемогу добра над злом, законності над беззаконністю, миру над війною. Запорукою цьому буде наша єдність – єдина обов'язкова умова збереження нашої державності. Будьмо сильні, маймо віру, живімо майбутнім, бережімо дітей і рідних, шануймо традиції, нашу історичну та культурну спадщину, допомагаймо ближнім й нашим воїнам. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, миром та надіями на краще, а ваші добрі справи примножать славу нашої рідної України! З повагою, селищний голова – Геннадій СУПРУН

08:31 15.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних