Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Новини

Фото без опису

Дата: від до Скинути

Шановні працівники закладів охорони здоров’я Новосанжарської громади!

Шановні працівники закладів охорони здоров’я Новосанжарської громади!

Прийміть сердечні вітання з нагоди вашого професійного свята! Споконвіку більше за всі скарби світу цінувалося здоров'я людини. А тому професія медика, завжди була, є та залишається однією з найнеобхідніших і найшанованіших. Немає вищого і благороднішого покликання, аніж повертати людям життя, особливо у такий складний час, як сьогодні. Чимало українських медиків змушені виявляти не тільки гуманізм , але це й стійку мужність та патріотизм. Сотні відданих своєму фаху лікарів працюють у зоні бойових дій, де рятують поранених військових , надають допомогу місцевим мешканцям , волонтерам і всім, хто не байдужий до долі нашої землі. Щиро дякую вам за те, що докладаєте максимум зусиль для наближення перемоги над агресором. Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею. Бажаю вам, шановні медики, міцного здоров'я, терпіння, витримки, благополуччя, родинного тепла і безхмарного, мирного, переможного українського неба! З повагою, селищний голова – Геннадій СУПРУН

06:24 27.07.2024

У переддень професійного свята

У переддень професійного свята

У переддень професійного свята секретар Новосанжарської селищної ради Таміла Музика привітала медичних працівників громади, бажала здоров’я, нових здобутків, найскорішого миру та кращим працівникам вручила грамоти й квіти.

21:55 26.07.2024

Вічна та світла пам’ять Герою!

Вічна та світла пам’ять Герою!

Сьогодні минає рік, як передчасно й трагічно обірвалась життєва дорога нашого земляка, жителя смтНові Санжари, навідника механізованого відділення військової частини А 4712, солдата ЗАНІЗДРИ КОСТЯНТИНА ОЛЕКСАНДРОВИЧА. Народився КОСТЯНТИН 2 квітня 1992 року на Кіровоградщині, та через деякий час родина переїхала до Нових Санжар. Тож Костя, вже старшокласником, влився в дружній шкільний колектив Новосанжарської школи. Отримавши атестат, хлопець відразу приступив до праці, здебільшого на будівництві. Позитивним, добрим, щирим і чуйним – таким він був. А ще – спокійним і не конфліктним. Для друзів – хорошим товаришем, таким, що у скруті не підведе, для рідних – надійною опорою. 26 липня, під час виконання бойового завдання, на околиці населеного пункту Роботине, Пологівського району, Запорізької області, КОСТЯНТИН отримав тяжке поранення та під час транспортування до госпіталю помер від ран, несумісних із життям. Схилімо голови в скорботі і доземній вдячності за стійкість і мужність, за віддане життя і вічний солдатський подвиг. Щирі співчуття рідним і близьким. Вічна та світла пам’ять Герою!

08:23 26.07.2024

Герої не вмирають! Вічна їм слава!

Герої не вмирають! Вічна їм слава!

Цими липневими днями свої Дні народження мали б святкувати Захисники-Герої, патріоти, військовослужбовці - ТИЩЕНКО ІГОР В’ЯЧЕСЛАВОВИЧ, житель с. Клюсівка (22 липня виповнилось би 44 роки), ГОРБУНКОВ ОЛЕКСІЙ ГРИГОРОВИЧ з Нових Санжар (24 липня відзначив би 28-річчя), нехворощанин ЩЕРБИНА РУСЛАН ІВАНОВИЧ (29 липня зустрів би 51-й свій горизонт), БАЛЯ ВОЛОДИМИР ЯКОВИЧ із с.Пристанційне (29 липня виповнилось би 46 років), ГУБАРИК РОМАН ВОЛОДИМИРОВИЧ із с. Кустолове (31 липня святкував би 42-річчя). Напревеликий жаль, цих святкувань уже ніколи не станеться. Кожен із них став на захист Вітчизни в час смертельної її небезпеки і віддав найцінніше - своє життя. Ми із скорботою в серці тепер згадуємо кожного Героя поіменно, низько схиляємо голови з молитвою, шаною і Вічною пам’яттю про них. Герої не вмирають! Вічна їм слава!

15:03 25.07.2024

Щорічний забіг “Шаную воїнів, біжу за героїв України”

Щорічний забіг “Шаную воїнів, біжу за героїв України”

Сьомий рік поспіль відбувається Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», яким ми вшановуємо Героїв, що стали на захист України і віддали найцінніше - життя. Забіг є одним з форматів вшанування подвигу тих, хто захищав незалежність та територіальну цілісність України, і спосіб подяки рідним полеглих Героїв.  

16:20 24.07.2024

Вічна пам’ять і вічна слава ГЕРОЮ!

Вічна пам’ять і вічна слава ГЕРОЮ!

Сьогодні минає два роки від трагічного дня непоправної тяжкої втрати солдата, гранатометника 1-ої стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців (в/ч А 2167) ГУБАРИКА РОМАНА ВОЛОДИМИРОВИЧА. Народився Роман Володимирович 31 липня 1982 року в с. Кустолове. Навчався у сільській школі. Після закінчення 9 –го класу пішов навчатися в автодорожній технікум за спеціальністю механіка. Закінчивши навчання, пішов до армії. Після повернення працював у агрофірмі ТОВ «Чиста Криниця» на посаді інженера з безпеки руху. Згодом комбайнером-трактористом і механіком. З початком війни не вагаючись вступив в територіальну оборону в Нових Санжарах, потім ніс службу у місті Бородянка, Біла Церква та Бахмут. 24 лютого 2022 року був мобілізований до лав ЗСУ. Загинув в результаті ворожого артилерійського обстрілу позицій підрозділу поблизу н.п. Семигір’я-Кадема Бахмутського району Донецької області. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Вічна пам’ять і вічна слава ГЕРОЮ!

08:40 24.07.2024

Вічна слава та пам’ять Герою!

Вічна слава та пам’ять Герою!

Сьогодні ми з болем у серці поминаємо захисника України, жителя села Лелюхівка, військовослужбовця Збройних Сил України, гранатометника 1 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону в/ч А2167, солдата БАБЕНКА АНДРІЯ МИКОЛАЙОВИЧА, адже минає друга роковина від трагічного дня загибелі Героя поблизу населеного пункту Кодема Бахмутського району Донецької області. Ми схиляємо голови в скорботі за Героєм, мужнім чоловіком, патріотом своєї країни. Нехай же добрий, світлий спомин про БАБЕНКА АНДРІЯ МИКОЛАЙОВИЧА назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, усіх, хто його знав, любив та шанував. Указом Президента України нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). Вічна слава та пам’ять Герою!

09:48 23.07.2024

Турнір пам’яті воїна-захисника Сергія Костогриза. Разом до Перемоги!

Турнір пам’яті воїна-захисника Сергія Костогриза. Разом до Перемоги!

У неділю, 21 липня, в селі Супротивна Балка відбувся турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті воїна-захисника Сергія Костогриза, який віддав своє життя, виконуючи найсвятіший у житті обов’язок – захищати свою Батьківщину. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Сергія Володимировича, всіх військовослужбовців та мирних жителів, які загинули в ході військової агресії російської федерації за період з 2014 по 2024 роки. З вітальним словом до спортсменів та гостей спортивного дійства звернулась дружина Сергія Костогриза - Лілія Дмитрівна, яка подякувала присутнім за те, що винайшли час для участі у заході, адже Сергій дуже полюбляв футбол, побажала всім мирного неба, добра, вдачі та спортивного довголіття. За дорученням оргкомітету турніру Володимир Титар та Маргарита Нагорняк поклали квіти до меморіальної дошки нашого героя. А до слова запросили військовослужбовця - Дениса Гончаренка, який привітав всіх зі спортивним святом, побажав скорішої перемоги, а командам-учасницям – гарної гри. Також Денису було надано право першого удару по м’ячу.

09:52 22.07.2024

Новосанжарська селищна рада попереджає про заборону спалювання сухої трави, залишків рослинності, сміття та побутових відходів, розпалювання багаття в паркових зонах та поблизу лісових масивів

Новосанжарська селищна рада попереджає про заборону спалювання сухої трави, залишків рослинності, сміття та побутових відходів, розпалювання багаття в паркових зонах та поблизу лісових масивів

Через масові підпали трави навесні забрудненість повітря димом виявляється не менш високою, ніж забрудненість повітря навіть від найсильніших пожеж на торфовищах.

09:50 22.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних