Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо екологічний театр «Паросток» Пологівської гімназії з Перемогою!

Вітаємо екологічний театр «Паросток» Пологівської гімназії з Перемогою!

4 квітня відбувся заключний етап обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» на тему: «Земля моя, Україно! Ти вічно будеш жити!», учасниками якого стали 10 колективів області попередньо відібраних під час зонального етапу конкурсу-огляду.

10:23 10.04.2024

До уваги жителів Новосанжарської громади!

До уваги жителів Новосанжарської громади!

Природна пожежа - неконтрольований процес горіння, що стихійно виникає і розповсюджується в природному середовищі і супроводжується інтенсивним виділенням тепла, диму та світловим випромінюванням, створює небезпеку для людей і завдає шкоду об’єктам господарської діяльності та навколишньому середовищу.

09:48 08.04.2024

До уваги пасічників Новосанжарської громади!

До уваги пасічників Новосанжарської громади!

Повідомляємо, що підприємством ТОВ «Востокстройгаз» буде застосовано пестициди та агрохімікати на полі соняшнику відділку І №1 Лисівка, загальною площею 4,43 га, які межують з населеним пунктом Лисівка.

09:47 08.04.2024

Вітаємо наших волейболісток!

Вітаємо наших волейболісток!

4 квітня в місті Гадяч відбулися фінальні змагання vі гімназіади Полтавщини з волейболу серед дівчат, в якій взяли участь спортсменки Новосанжарського ліцею. 6 кращих команд Полтавської області були розподілені на дві групи по 4 команди в кожній, де ігри проходили по коловій системі. Перемігши спортсменок з Гадяча та Горішніх Плавнів з рахунком 2:0 наші волейболістки лише у фінальній частині змагань поступилися спортсменкам Полтавської міської громади. То ж, після золотої ходи Новосанжарських юнаків, наші дівчата підтвердили статус одних з кращих в області, посівши почесне 2 місце та були відзначені спортивним кубком та грамотами Департаменту освіти і науки Полтавської облвійськадміністрації. Велика вдячність за підготовку спортсменів вчителю фізичного виховання Новосанжарського ліцею Олександру Дерев'янку. Разом до перемоги.

08:17 05.04.2024

Шановні жителі Новосанжарської громади!

Шановні жителі Новосанжарської громади!

Цього року на зміну зимовим похмурим дням швидко і впевнено прийшла тепла весняна погода. Якби не війна з клятими окупантами, то, ми впевнені, що й настрій так само швидко змінився на весняний і позитивний. Та все ж саме зараз, як ніколи, ми повинні згадати, що ми громада, спільнота, яка вміє і хоче жити в вартих для себе умовах. Просимо вас приєднатись до прибирання, наведення чистоти і порядку на прибудинкових територіях, власних подвір’ях. Особливу увагу доцільно звернути на впорядкування кладовищ, поховань рідних і близьких людей, а якщо поряд маємо давно недоглянуте поховання, то допомогти і з його впорядкуванням. Бо зараз, на жаль, багато жителів нашої громади не можуть їх впорядкувати через зрозумілі обставини. А попереду поминальні дні. Щосереди в громаді проводяться дні чистоти, а за Указом Президента України від 06.07.1998 р. кожна третя субота квітня місяця виконуються заходи по Всеукраїнському Дню довкілля. У цьому році це 20-го квітня. Кожен житель може долучитися до цих заходів, взяти в них участь і показати свою позицію небайдужої до своєї громади і України в цілому людини. Єднаймось! Ми впевнені, що наша громада найкраща! Україна переможе!

16:53 04.04.2024

Щиро вдячні вам за вашу працю!

Щиро вдячні вам за вашу працю!

Сьогодні весняні роботи продовжили трудові колективи Новосанжарської школи мистецтв, закладу дошкільної освіти «Колосок» (с.Лелюхівка), Відділу соціального захисту населення та КУ Новосанжарський центр соціальних служб. Садово-паркові роботи велися навколо пам’ятника полеглим воїнам у другій світовій війні та біля пам’ятника Т.Г.Шевченку.

14:45 04.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних