Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо волейболістів!

Вітаємо волейболістів!

28 та 29 березня на спортивній базі Аграрної академії міста Полтави проходили фінальні змагання УІ Гімназіади Полтавщини з волейболу серед юнаків, в яких взяли участь вихованці Новосанжарської ДЮСШ під керівництвом тренера Олександра Дерев’янка. Нагадаємо, що тижнем раніш наші спортсмени стали кращими у зональних змаганнях в місті Карлівка, то ж вибороли право змагатися за звання чемпіона Полтавської області. 8 кращих команд були розподілені на 2 групи, де ігри проходили по коловій системі. Нашим юнакам згідно жеребкування дісталися спортсмени з Семенівки, Миргорода та Сенчі. Іншу групу складали волейболісти з Лубен, Зінькова, Новооржицької селищної ради Лубенського району та Горішніх Плавнів. Перемігши своїх однолітків з одинаковим рахунком 2:0 новосанжарці у фіналі змагалися з перможцями другої групи, спортсменами з Горішніх Плавнів. Як результат – волейболісти з Нових Санжар кращі в області. Велика вдячність тренеру-викладачу ДЮСШ Олександру Дерев’янку за підготовку спортсменів до змагань та відділу освіти селищної ради за надання транспорту для участі у турніру. Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість активно жити, займатися улюбленими видами спорту та брати участь у змаганнях. Разом – до Перемоги!

10:30 30.03.2024

Вічна та світла пам’ять Герою!

Вічна та світла пам’ять Герою!

30 березня ми із скорботою в серці поминаємо військовослужбовця, солдата Національної гвардії України МОТІЄНКА Вадим Олександрович, який загинув два роки тому, захищаючи територію «Азовсталі» у Маріуполі.

10:29 30.03.2024

Як скористатися державною підтримкою в 2024 році

Як скористатися державною підтримкою в 2024 році

Постановою Кабінету Міністрів України від 15 березня 2024 року № 300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції» розширено напрями державної підтримки для аграріїв, які зареєстровані у Державному аграрному реєстрі (далі – ДАР), та збільшені суми виплат.

16:31 27.03.2024

До уваги пасічників Новосанжарської громади!

До уваги пасічників Новосанжарської громади!

Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Говтва» повідомляє про проведення з 01 по 30 квітня хімічного захисту озимої пшениці, кукурудзи та сої на сільськогосподарських площах, що знаходяться в обробітку СТОВ «Говтва» на території Новосанжарської громади (с.Мала Перещепина, Пологи, Лисівка).

16:30 27.03.2024

До уваги платників податків — фізичних осіб щодо  мінімального податкового зобов’язання!

До уваги платників податків — фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов’язання!

Відповідно до Закону України від 30 листопада 2021 року № 1914 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» фізичні особи, які мають у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) земельні ділянки, які розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове зобов’язання (далі – МПЗ).

14:40 27.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних