Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

УПРАВЛІННЯ ДМС

Необхідно перевірити стан готовності документа - скористайтеся онлайн-серп о сайті ДМС "Перевірка стану оформлення документів"

Подали заяву на оформлення ID-картки чи паспорта для виїзду за кордон: Пам’ятайте: Ви завжди можете перевірити стан готовності своїх документів. Як? Просто скористайтеся онлайн-сервісом на сайті ДМС "Перевірка стану оформлення документів" (https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html), переваги якого уже оцінили мільйони українців!

09:20 12.02.2024

Особливості оформлення дитячого закордонного паспорта

Нагадуємо мешканцям Полтавської області, що процедура оформлення дитячого закордонного паспорта відрізняється від документування дорослих – такий паспорт може бути оформлений з народження та видається на 4 роки, присутність дитини під час подачі документів не завжди є обов’язковою.

13:07 05.01.2024

Що таке унікальний номер запису в ЄДДР? - Міграційна служба Полтавщини відповідає на актуальне запитання від громадян

У громадян часто виникає питання, що таке унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі (УНЗР) та де його знайти на паспорті громадянина України в формі картки. Тож, інформуємо, що унікальний номер запису в реєстрі (УНЗР) знаходиться на титульній стороні ID- картки з правого боку знизу (над номером паспорта).

15:12 02.01.2024

Як оформити паспорт громадянам з тимчасово окупованих територій

Повнолітні громадяни України, які проживали на тимчасово окупованій території і не оформлювали паспорт громадянина України, можуть зробити це на підконтрольній урядом України території. Для цього необхідно звернутися до будь-якого підрозділу Державної міграційної служби.

13:03 26.12.2023

Міграційна служба Полтавщини: ID-картка - що потрібно знати

Отже нагадуємо, що ID-картка видається у разі:  досягнення 14-річного віку;  втрати/викрадення паспорта:  закінчення терміну дії паспорта;  зміни інформації;  виявлення помилки в інформації;  непридатності паспорта до подальшого використання;  присвоєння РНОКПП або повідомлення про відмову від його прийняття;  замість паспорта зразка 1994 року (якщо власник не вклеїв фото в паспорт протягом одного місяця після досягнення 25 або 45 років, з урахуванням особливостей дії воєнного стану в Україні);  замість паспорта зразка 1994 року (за бажанням). Наголошуємо, що законодавство України не визначає кінцевої дати чинності паспортів громадянина України зразка 1994 року. Тобто, якщо Ваш паспорт-книжечка не має ніяких пошкоджень і містить актуальну інформацію - він є дійсним документом й обміняти його на ID-картку Ви можете за власним бажанням. Разом з тим, звертаємо увагу, що ID-картка видається: - зі строком дії 4 роки особам віком від 14 до 18 років; - зі строком дії 10 років особам, яким виповнилося 18 років і більше.  Для оформлення ID-картки можна звернутися до будь-якого підрозділу Міграційної служби у Полтавській області, незалежно від місця реєстрації.

10:04 11.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних