Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошуємо про проведення земельних торгів

Оголошуємо про проведення земельних торгів

Оголошуємо про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу ПРАВА ОРЕНДИ земельних ділянок сільськогосподарського призначення, розміщених на території Новосанжарської ТГ

13:58 22.03.2023

День донора крові у Новосанжарській громаді

День донора крові у Новосанжарській громаді

З початку повномасштабного вторгнення рашистів на територію України день донора в ЦРЛ проходить вчетверте. І кожного разу небайдужих мешканців громади приходить все більше. Два тижні тому бажаючих здати кров було шістдесят п’ять чоловік – це максимально можлива кількість, яку спроможна обслужити полтавська бригада по забору крові. Багато молоді, люди в літах, чоловіки й жінки – кожен, хто вирішив таким чином підтримати ЗСУ усвідомлював, що донорство крові під час війни стало ще однією лінією оборони.

10:21 22.03.2023

Захистимо ліси разом

Захистимо ліси разом

21 березня світ відзначав важливе екологічне свято – Міжнародний день лісів. Подію започаткувала Організація Об’єднаних Націй 28 листопада 2012 року у зв’язку величезними втратами лісових насаджень.

08:55 22.03.2023

Увага семінар!

Увага семінар!

Новосанжарська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області запрошує на семінар 23 березня 2023 року о 10:00 годині, за адресою: м. Полтава, вул. Шевченка, 5 (зала засідань Полтавської районної ради)  де відбудеться семінар - зустріч для платників податків - сільгоспвиробників.

15:33 21.03.2023

Триває набір до лав «Гвардії наступу»: охочі приєднатися – робіть свій вибір уже сьогодні

Триває набір до лав «Гвардії наступу»: охочі приєднатися – робіть свій вибір уже сьогодні

Залишилося лише 2 тижні, щоб зробити свій остаточний вибір на користь боротьби та свободи. Гвардія наступу – це вісім штурмових бригад МВС України, шість з яких створюються в складі Національної гвардії України й по одній бригаді – в складі Національної поліції та Державної прикордонної служби.

15:22 21.03.2023

З вірою в перемогу

З вірою в перемогу

За вікном березень. Вступаючи в свої права, весна пробуджує природу від зимової сплячки, а людей знову кличе на вулицю причепурить обійстя чи на город, аби підготувати ділянку до обробітку.

16:28 20.03.2023

Шановні жителі Новосанжарської громади!

Шановні жителі Новосанжарської громади!

З глибоким сумом повідомляємо, що 17 березня 2023 року, під час виконання завдання з відсічі і стримування збройної агресії рф на території Луганської області загинув захисник України, гранатометник 2-го відділення 2-го взводу оперативного призначення 3-ої роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 1-го батальйону оперативного призначення в/ч 3036 Центрального ОТО НГУ солдат житель села Супротивна Балка -  КОСТОГРИЗ Сергій Володимирович. 

15:31 20.03.2023

ПРОДОВЖУЄМО НАЛАГОДЖУВАТИ ЗВ'ЯЗКИ

ПРОДОВЖУЄМО НАЛАГОДЖУВАТИ ЗВ'ЯЗКИ

Новосанжарська селищна рада завжди готова до співпраці й рада розширювати коло своїх партнерів. Цього разу Меморандум про співпрацю селищний голова Геннадій Супрун підписав із Благодійною організацією «Луганське обласне відділення «Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитяче Містечко» в особі директора Харченко Людмили.

11:38 16.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних