Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Чемпіонат з пляжного волейболу

Дата: 24.06.2024 13:19
Кількість переглядів: 96

Фото без описуУ суботу 22 червня на центральному пляжі селища відбувся чемпіонат ТО ГО «ВФСТ «Колос» з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат, в якому взяли участь 22 команди Полтавської області.

Дівчата змагалися по олімпійській системі з вибуванням до двох поразок, а юнаки були поділені на 3 групи, де ігри проходили по коловій системі,  переможці цих груп змагалися між собою за 1 та призові місця.

Незважаючи на жарку погоду, ігри були дуже цікаві, спортсмени показали видовищний волейбол, який викликав задоволення у тренерів та численних вболівальників. Та все ж досвід гравців став вирішальним фактором у визначення переможців та призерів.

Серед юнаків чемпіонами стали представники Новосанжарської ДЮСШ  Роман Остапченко та Арсен Подолян, друге місце було також за новосанжарцями, Володимиром Жаботинським і Тимуром Шнейдером, а бронзовими призерами стали волейболісти Пришибської громади.

Не менш цікаві ігри відбулися серед дівчат. Софія Литвиненко та Кароліна Шнейдер стали срібними призерками чемпіонату, а Олександра Деркач і Марія Черненко посіли почесне 4 місце.

Переможці були відзначені спортивними кубками, медалями та грамотами, призери – грамотами та медалями обласної організації «Колос». Також голова ТО ГО ВФСТ «Колос» Анатолій Головань вручив переможцям та призерам призи від обласного відділення Національного Олімпійського комітету.

То ж вітаємо наших спортсменів з хорошим виступом, бажаємо всім миру, добра, спортивного довголіття та нових спортивних досягнень.

Велика вдячність за підготовку спортсменів та організацію турніру тренеру-викладачу  ДЮСШ з волейболу Олександру Дерев’янку та ФОП Ілоні Волошиній. Разом до Перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних