A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Шановні Нацгвардійці! Працівники медичного центру «Нові Санжари»! Ветерани!

Дата: 26.03.2024 10:36
Кількість переглядів: 54

Фото без описуЩиро вітаю усіх вас з професійним святом – Днем Національної гвардії України! Ви обрали благородну професію - захищати права та життя українців, законні інтереси держави та суспільства. Честь, мужність, закон – це гасло Нацгвардії, написане кров’ю патріотів, які в буремні часи початку 2014 року стали на захист України. Прямо з Майдану добровольці йшли до лав новоствореної Національної гвардії. Саме тоді жорстокий московський ворог дізнався, що в Україні є Гвардія, яка не відступає!

У лютому 2022-го бійці Національної гвардії та добровольчих батальйонів одними з перших ступили у бій проти російського агресора. Завдяки мужності та жертовності гвардійців, від рядового до генерала, Україна і зараз тримає свої рубежі. Вічна слава нацгвардійцям, що віддали життя за нашу свободу і незалежність! Шана Героям, які зараз боронять нашу землю.

Шановні працівники медичного центру! Завдяки вам воїни, ще з початку антитерористичної операції на Сході і, особливо тепер, коли в Україні точиться жорстока війна, отримують лікування, відновлюють здоров’я та бойовий дух. Завдяки вам вони, зцілені тілом і духом, знову стають в ряди захисників рідної землі. Ми щиро вдячні вам за гуманність, порядність, за роботу, що виконуєте на високому рівні. Глибоко шануємо і поважаємо ваш щоденний внесок у велику справу перемоги, встановлення миру і спокою на рідній землі.

Щиро бажаю усім вам, тим, хто кує меч перемоги - міцного здоров’я, успіхів у військовій підготовці, непохитної віри в себе та мужності в серці, наснаги та невичерпної життєвої енергії для успішного виконання почесного обов’язку перед Україною!

Слава Національній гвардії України! Слава Україні!

З повагою, селищний голова – Геннадій СУПРУН

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних