Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Вітаємо Вас на офіційному сайті Новосанжарської громади!

Фото без опису

Звернення голови громади Супруна Геннадія Івановича:

 

Новосанжарський край – це мальовничий край з цікавими історичними витоками, багатим надбанням духовних та культурних цінностей минулого та сьогодення.Новітні технології та всесвітня мережа Інтернет дають нам можливість ще повніше висвітлювати роботу селищної ради, надавати громадянам повну та вичерпну інформацію щодо діяльності органів місцевого самоврядування. Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Новосанжарщини.На нашому сайті Ви знайдете безліч цікавої та корисної інформації. Формат сайту зручний у використанні. Швидко знайти потрібну інформацію допоможуть рубрики, кожна з яких містить властивий цьому розділу інформативний матеріал.Впевнений, що завітавши на наш сайт, Ви станете постійними читачами, тож бажаю Вам приємного перегляду і сподіваюсь на продуктивну співпрацю, адже тільки разом ми можемо зробити нашу громаду кращою!

Останні новини:

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ. ГОЛОСУВАННЯ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ. ГОЛОСУВАННЯ!

Новосанжарська громада прохає підтримати наш проєкт «СМІТТЄВИЙ ВІЗ – ПОРЯДОК СКРІЗЬ!», що реалізується в рамках програми USAID «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності» (DOBRE).  Це велика можливість отримати сучасний сміттєвіз, загальною вартість 3,5 млн. гривень, не залучаючи кошти місцевого бюджету.

09:40 16.10.2024

Оплата земельного податку!

Оплата земельного податку!

Шановні користувачі та власники земельних ділянок та земельних часток (паїв), розташованих на території Новосанжарської територіальної громади! Виконавчий комітет Новосанжарської селищної ради повідомляє Вас про обов’язковість сплати земельного податку. Список фізичних осіб з нарахованими сумами земельного податку можна переглянути за посиланням: Нарахований земельний податок станом на 01.10.2024 р.  

14:31 15.10.2024

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадських слухань Звіту про стратегічну екологічну оцінку Генерального плану села Сулими Полтавської області

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадських слухань Звіту про стратегічну екологічну оцінку Генерального плану села Сулими Полтавської області

На виконання Закону України “Про стратегічну екологічну оцінку”, в рамках проведення процедури громадського обговорення Звіту про стратегічну екологічну оцінку Генерального плану села Сулими Полтавської області в період з  03 жовтня 2024 року по 04 листопада 2024 року заплановано проведення громадських слухань. Ознайомитись із Звітом про стратегічну екологічну оцінку та Генеральним планом села Сулими можливо на сайті Новосанжарської селищної ради в розділі «Стратегічно екологічна оцінка» та «Оголошення», на сторінці Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки реєстраційний номер 20-08-8666-24, в приміщенні Новосанжарської селищної ради (Полтавська область, селище Нові Санжари, вул. Центральна, б.23).

14:17 15.10.2024

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадських слухань Звіту про стратегічну екологічну оцінку Генерального плану села Великий Кобелячок

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадських слухань Звіту про стратегічну екологічну оцінку Генерального плану села Великий Кобелячок

На виконання Закону України “Про стратегічну екологічну оцінку”, в рамках проведення процедури громадського обговорення Звіту про стратегічну екологічну оцінку Генерального плану села Великий Кобелячок Полтавської області в період з  03 жовтня 2024 року по 04 листопада 2024 року заплановано проведення громадських слухань. Ознайомитись із Звітом про стратегічну екологічну оцінку та Генеральним планом села Великий Кобелячок можливо на сайті Новосанжарської селищної ради в розділі «Стратегічно екологічна оцінка» та «Оголошення», на сторінці Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки реєстраційний номер 20-08-8662-24, в приміщенні Новосанжарської селищної ради (Полтавська область, селище Нові Санжари, вул. Центральна, б.23).

14:09 15.10.2024

ОПИТУВАЛЬНИК ЩОДО ЯКОСТІ ВОДИ

ОПИТУВАЛЬНИК ЩОДО ЯКОСТІ ВОДИ

Відповідно до листа Полтавської обласної військової адміністрації від 03.10.2024 року № 15385/0/01-18 та листа Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (далі - Уповноважений) від 02.10.2024 року № 13320.2/24/40.5 здійснюється моніторинг додержання прав громадян на чисту та доступну воду в умовах дії правового режиму воєнного стану. Результати моніторингу будуть використані при підготовці спеціальної доповід і Уповноваженого про стан додержання прав громадян на чисту та доступну воду в умовах дії правового режиму воєнного стану. У рамках підготовки спеціальної доповіді, окрім інформації органів державної влади та органів місцевого самоврядування, буде врахована думка громадян, які є споживачами послуги централізованого водопостачання, стосовно якості води, тарифів на водопостачання. У зв’язку із цим Секретаріатом Уповноваженого розроблено відповідний опитувальник для громадян - споживачів послуги централізованого водопостачання. Опитувальник доступний за посиланням: http://forms.gle/nFnAhfw6gWq8gYnD7.  Опитування є анонімним та триватиме до 14 жовтня 2024 року (включно). 

15:44 11.10.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних