Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Вітаємо Вас на офіційному сайті Новосанжарської громади!

Фото без опису

Звернення голови громади Супруна Геннадія Івановича:

 

Новосанжарський край – це мальовничий край з цікавими історичними витоками, багатим надбанням духовних та культурних цінностей минулого та сьогодення.Новітні технології та всесвітня мережа Інтернет дають нам можливість ще повніше висвітлювати роботу селищної ради, надавати громадянам повну та вичерпну інформацію щодо діяльності органів місцевого самоврядування. Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Новосанжарщини.На нашому сайті Ви знайдете безліч цікавої та корисної інформації. Формат сайту зручний у використанні. Швидко знайти потрібну інформацію допоможуть рубрики, кожна з яких містить властивий цьому розділу інформативний матеріал.Впевнений, що завітавши на наш сайт, Ви станете постійними читачами, тож бажаю Вам приємного перегляду і сподіваюсь на продуктивну співпрацю, адже тільки разом ми можемо зробити нашу громаду кращою!

Останні новини:

До відома жителів громади!

До відома жителів громади!

В умовах широкомасштабної агресії з боку російської федерації, особливо важливим є забезпечення належного комплектування військових частин (підрозділів) кваліфікованими військовослужбовцями. Сайт рекрутингу Національної гвардії України за посиланням: join.ngu.gov.ua

09:19 06.09.2024

До відома жителів громади!

До відома жителів громади!

Кобеляцьке УЕГС Новосанжарська ДЕГС попереджає споживачів с. Пудлівка. с. Мар'янівка про припинення розподілу природного газ) в зв'язку з модернізацією системи газопостачання газопроводу високого тиску вс. Руденківка. Роботи плануються проводити протягом одного дня з 8 до 17 годин 10.09.2024р.

08:30 06.09.2024

Герої не вмирають! Вічна їм слава!

Герої не вмирають! Вічна їм слава!

У вересні свої дні народження мали б відзначати Захисники-Герої, патріоти, військовослужбовці – ДІГТЯР Дмитро Сергійович (02.09.1989-12.12.2022рр.., молодший сержант, водій-заправник складу пального та мастильних матеріалів взводу бойового та матеріального забезпечення в/ч 3052 Національної гвардії України, смт.Нові Санжари), РІЗНИК Станіслав Григорович (09.09.1978-12.04.2024рр., солдат, стрілець 2-го відділення 1-го стрілецького взводу 5-ї стрілецької роти 3-го стрілецького батальйону (в/ч 3052, с. Мала Перещепина), ЯНКО Микола Васильович 25.09.1976 - 22.01.2023рр., рядовий, гранатометник стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону 1-ої окремої танкової бригади (в/ч А 1815, с. Кунцеве), ЗБИЦЬКИЙ Максим Володимирович (27.09.1976 - 16.12.2014рр., солдат 34-го окремого мотопіхотного батальйону (57-ма окрема мотопіхотна бригада, смт. Нові Санжари), НАЗАРОВ Рустамджон Сафаралінович (29.09.1972 - 10.08.2022рр., старший солдат, старший стрілець 2-го мотопіхотного відділення 2-го мотопіхотного взводу 2-ої мотопіхотної роти в/ч А 2962, с. Лелюхівка), ХОДАК Віктор Григорович (29.09.1987 - 29.08.2014рр., солдат, гранатометник, водій інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення 93-ї окремої механізованої бригади, с. Шедієве). Напревеликий жаль, цих святкувань уже ніколи не буде. Кожен із Героїв став на захист Вітчизни в час смертельної її небезпеки і віддав найцінніше - своє життя. Ми із скорботою в серці тепер згадуємо їх поіменно, низько схиляємо голови з молитвою, шаною і Вічною пам’яттю. Герої не вмирають! Вічна їм слава!

08:20 06.09.2024

Вічна і світла пам’ять герою! Героям Слава!

Вічна і світла пам’ять герою! Героям Слава!

Сьогодні ми із скорботою в серці поминаємо жителя с. Нехвороща, солдата, стрільця-санітара піхотного відділення піхотного взводу піхотної роти 98-го піхотного батальйону (в/ч А 1962) ЩЕРБИНУ РУСЛАНА ІВАНОВИЧА, який 6 вересня 2022 року помер у госпіталі після тяжкого поранення, отриманого під час звільнення н.п. Нововознесенське Бериславського району Херсонській області. Народився Руслан Іванович у Нехворощі 29 липня 1973 р. З 1992-го по 1994-й роки – служив в лавах Збройних Сил України, проходив її в м. Київ. Повернувшись у рідне село, працював у місцевому сільськогосподарському підприємстві. У 2015-му р. добровольцем пішов на Схід, у Луганській області. Вже тоді здобув військовий фах піхотного снайпера. Служив півтора року, потім повернувся в село і знову працював у місцевій агрофірмі. 26.02.2022 року був мобілізований до лав ЗСУ. Герой, воїн, захисник, відважний син своєї Батьківщини. Він був справжнім її патріотом і, нероздумуючи змінив своє життя зі мирного на військове, з честю виконав громадянський обов’язок, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України. Не звершені плани, не досягнені цілі… Все обірвала війна. Нехай же добрий, світлий спомин про ЩЕРБИНУ РУСЛАНА ІВАНОВИЧА стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Вічна і світла пам’ять герою! Героям Слава!

08:17 06.09.2024

Арт-терапія «Домашній затишок»

Арт-терапія «Домашній затишок»

Запрошуємо на заняття з арт-терапії «Домашній затишок» жінок Новосанжарської селищної територіальної громади, в тому числі зі статусом ВПО за адресою: селище Нові Санжари, вул. Центральна, 25 (приміщення Новосанжарської публічної бібіліотеки) у п’ятницю 6 вересня о 14:00 годині.

12:08 04.09.2024

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Сьогодні, у День знань та початку нового навчального року, на фасаді Старосанжарської гімназії імені Оксани Мешко відкрили меморіальну дошку загиблому воїну, випускнику школи – Олександру ІНЯТКІНУ.

16:35 02.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних