Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Запрошуємо платників податків Полтавщини до участі у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків – 2023»!

Дата: 18.04.2024 15:49
Кількість переглядів: 14

Фото без описуШановні платники податків, Головне управління ДПС у Полтавській області інформує, що Асоціацією платників податків України (далі – АППУ) відновлено щорічний Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків – 2023».  

        З 1 березня до 29 квітня 2024 року (включно) триває прийом заявок на участь у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків».

        Положення про Рейтинг, критерії оцінювання номінантів та форма заявки опубліковані на офіційному сайті АППУ в рубриці «Рейтинг сумлінних платників податків», ознайомитися з якими можна за посиланням: https://appu.org.ua/rating.

       Всеукраїнський Рейтинг проводитиметься в два конкурсні тури:

  І тур – на обласному (регіональному) рівні: з 10 травня до 27 червня (включно);

  ІІ тур на Всеукраїнському рівні: з 1 липня до 20 вересня. 

       Засідання Вищої Рейтингової комісії та визначення переможців відбуватиметься шляхом відкритого голосування в період: з 20 вересня до 30 вересня 2024 року включно. Нагородження переможців ІІ-го туру відбудеться 22 жовтня 2024 року.

       Наголошуємо, заявки від учасників приймаються до 29 квітня 2024 року включно. У разі виникнення питань щодо подання заявки на участь у Рейтингу на обласному (регіональному) рівні, звертайтеся до Територіального відділення Асоціації у Полтавській області, електронна адреса: rvappu17@gmail.com.

       Також за бажанням заявки на участь можуть подаватися безпосередньо                 до Генеральної дирекції АППУ. З усіх питань щодо Рейтингу звертайтеся до координатора: Кашпур Леся – телефон  (067) 266-14-85.

        Зверніть увагу, цьогоріч важливу роль в оцінюванні будуть відігравати не абсолютні, а відносні показники ефективності роботи підприємства. Кандидати на перемогу в Рейтингу повинні продемонструвати дотримання податкової дисципліни; своєчасність подання податкової звітності та сплати податків, зборів, платежів протягом 2023 року; динаміку збереження робочих місць на підприємстві з початку повномасштабного вторгнення агресора на територію України і станом на                              1 січня 2023 року; надання благодійної допомоги ВПО та на потреби ЗСУ в будь – якому вигляді (за наявності відповідних підтверджуючих документів).

        Не зволікайте! Приєднуйтесь до участі у Всеукраїнському Рейтингу                    «Сумлінні платники податків – 2023» вже сьогодні!

                                                                  Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних