Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Вітаємо наших волейболісток на чолі з тренером Олександром Дерев’янком з черговим вдалим виступом на спортивних аренах області!

Дата: 16.03.2024 18:58
Кількість переглядів: 95

Фото без опису16 березня в місті Миргород відбулися фінальні змагання обласного осередку ВФСТ «Колос» з волейболу серед дівчат 2008 року народження та молодших з волейболу, яким передував зональний етап, що проходив 9 березня в містах Миргород, Зіньків та селищі Нові Санжари. В ньому взяла участь 21 команда представниць прекрасного полу, в тому числі учениці Новосанжарської ДЮСШ.

До фінальної стадії з кожної з трьох груп виходили по 2 сильніші команди. До нашої групи входили спортсменки з Терешківської, Новосанжарської, Омельницької, Горішньоплавнівської, Пришибської, Мачухівської, Нехворощанської та Коломацької громад. То ж у спортивних залах Новосанжарського ліцею були розіграні справжні спортивні баталії, наповнені жагою до перемоги,  індивідуальною майстерністю та командним духом.

Як результат напруженої боротьби, новосанжарці разом з представницями Терешківської громади вийшли до фінальної частини змагань. У Миргороді команди-учасниці, а їх було 6, були розподілені згідно жеребкування на 2 групи по 3 команди в кожній, де ігри проходили по коловій системі. Здолавши одноліток з Великорублівської громади з рахунком 2:0 та поступившись дівчатам з Терешківської громади з різницею у 2-3 м’ячі у кожній партії наші красуні здобули право грати за 3 місце з хазяйками турніру, миргородськими спортсменками.

Незважаючи на значну підтримку вболівальників та місцеве суддівство, новосанжарські волейболістки в котрий раз підтвердили звання одних з кращих в області та завоювали такі «золоті» бронзові нагороди. До речі, наша Кароліна Шнейдер була визнана кращим гравцем турніру. То ж вітаємо наших спортсменок на чолі з тренером Олександром Дерев’янком з черговим вдалим виступом на спортивних аренах області та, користуючись нагодою, дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість активно жити, займатися улюбленими видами спорту та брати участь у змаганнях. Разом – до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних