Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Вітаємо команду «Браво» та її керівника Олену Шкільну з перемогою в І відбірковому етапі в громаді!

Дата: 26.02.2024 15:34
Кількість переглядів: 114

Фото без описуШкола на дивані»

Саме такою є тема цьогорічного сезону обласного фестивалю-конкурсу «ГуморFEST» (раніше – огляду-конкурсу команд КВН).

22 лютого на базі Новосанжарського будинку дитячої та юнацької творчості відбувся І етап конкурсу. Проводиться він щорічно з метою розвитку дитячого та молодіжного гумористичного руху в області, виявлення та підтримки юних обдарувань, їх цілеспрямованого розвитку та організації змістовного дозвілля учнівської молоді.

Загальновідомий той факт, що гумор відіграє велику й важливу роль у житті та є інструментом психологічної адаптації особливо під час війни.

«Сміх – дуже благородне діло. Він і втішає, і дошкуляє. Лиховісних сатиричне слово просто кидає в лихоманку. Пропасниця їх б’є, хапає і підкидає… Сміх нагинає, але він і випрямляє», ─ говорив Олександр Ковінька.

Недарма кажуть, що сміх лікує людей. Він дозволяє зняти напруження, пояснювати складні речі просто через жарти й аналогії та не втрачати жаги до життя.

П’ять команд із загальноосвітніх закладів Новосанжарської громади надіслали свої гумористичні роботи для перегляду журі під девізом:

«Життя – онлайн… і пост в Facebook…

Про всі новини треба знати!

Від вірусів спасти свій бук…

Ну, а коли ж пожартувати?!»

Кожна команда готувала цілісний естрадно-гумористичний виступ («Полотно») із використанням логічно пов’язаних між собою жартів та мініатюр, пісенних пародій тощо про особливості шкільного життя, відповідно до теми сезону, із регламентом часу до 8 хвилин.

Журі відзначили змістовну підготовку, високу виконавську майстерність, сценічну культуру, артистичність та емоційність виконання команд-конкурсантів.

Переможцем фестивалю-конкурсу стала команда «Браво» Новосанжарського ліцею, яка отримала найвищий бал журі. Другою – команда «Шанс» Руденківського ліцею. Третє місце розділили команди «Без обмежень» Малоперещепинського ліцею, «Старі светри» Малокобелячківського ліцею, «Нуш_нуш_наш_нашики» Старосанжарської гімназії.

Вітаємо команду «Браво» та її керівника Олену Шкільну з перемогою в І відбірковому етапі в громаді! Бажаємо успіхів та перемоги в ІІ зональному етапі, що відбудеться в березні в Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молод



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних