Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

До відома жителів громади! Повідомлення про утворення конкурсної комісії

Дата: 19.12.2023 10:59
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

Відповідно п. 6 Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого постановою КМУ від 25.08.2023 р. № 918 та рішення виконавчого комітету № 495 від 18.12.2023 р. «Про організацію та проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Новосанжарської селищної територіальної громади в населених пунктах смт Нові Санжари, с. Лелюхівка, с. Забрідки, с. Старі Санжари,  с. Мала Перещепина, с. Пологи та с. Пристанційне», для проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Новосанжарської селищної територіальної громади утворюється конкурсна комісія.

Даним рішенням головою конкурсної комісії визначено ВАСИЛЕНКО Валентину – керуючу справами виконавчого комітету Новосанжарської селищної ради.

До складу конкурсної комісії входять посадові особи організатора конкурсу та можуть залучатися (за згодою) представники територіального органу Держпродспоживслужби, підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення,  а також посадові особи та/або працівники виконавчих органів Новосанжарської селищної ради.

Вище зазначені особи,  які бажають взяти участь в роботі конкурсної комісії, повідомляють голові конкурсної комісії про цей намір не пізніше ніж за п’ять днів до дати проведення конкурсу в довільній формі шляхом повідомлення на електронну пошту mega-upravlinnya@ukr.net чи засобами інформаційно-комунікаційних систем.

 До складу конкурсної комісії не можуть входити учасники конкурсу, члени сім’ї та пов’язані з ними особи.

Пов’язаними особами вважаються особи, які для цілей Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого постановою КМУ від 25.08.2023 р. № 918 відповідають будь-якій із таких ознак:

юридична особа, яка здійснює контроль над учасником конкурсу або контролюється учасником конкурсу, або перебуває під спільним контролем з учасником конкурсу;

фізична особа або члени її сім’ї, які здійснюють контроль над учасником конкурсу;

службова (посадова) особа учасника конкурсу, уповноважена здійснювати від імені учасника конкурсу юридичні дії, спрямовані на встановлення, зміну або припинення цивільно-правових відносин, а також члени сім’ї такої службової (посадової) особи відповідно до статті 3 Сімейного кодексу України.

 Дата проведення конкурсу 05.02.2024 року.

Для залучення до складу конкурсної комісії представника підрозділу Головного управління Держпродспоживслужби  в Полтавській області направлено лист виконавчого комітету Новоснажарської селищної ради від 18.12.2023 № 3784/04-19.

https://rada.info/upload/users_files/21044987/c8c758a247494cfc5dbf77f637af4862.jpg

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних