Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Проведення громадського обговорення проекту Стратегії розвитку Новосанжарської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки

Дата: 13.11.2023 17:07
Кількість переглядів: 208

Фото без описуАктивом територіальної громади, депутатським корпусом та громадськістю було прийнято рішення про розробку Стратегії розвитку Новосанжарської селищної територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2024-2027 роки. Місія якої полягає у впровадженні сучасних інструментів менеджменту, що надасть змогу Новосанжарській селищній територіальній громаді реалізувати наявний потенціал, покращити конкурентоспроможність громади, що допоможе привернути увагу інвесторів та грантодавців.

Підготовка цього важливого документа відбувалась за участю представників всіх адміністративних одиниць, які увійшли до складу Новосанжарської селищної територіальної громади, депутатів, представників місцевих закладів, підприємств та установ, приватних підприємців, громадських активістів, різногалузевих фахівців.

Нам важливо почути думку кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії розвитку Новосанжарської селищної територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2024-2027 роки.

Проєкт Стратегії розвитку

Прохаємо Вас до 13 грудня 2023 року включно надсилати свої пропозиції чи зауваження із обов’язковим зазначенням контактних даних до Новосанжарської селищної ради за адресою 39300, Полтавська обл, Полтавський р-н, смт Нові Санжари, вул. Центральна, 23 або на електронну пошту: mega-upravlinnya@ukr.net за наданою формою.

Форма для громадського обговорення проекту Стратегії розвитку

В подальшому робочою групою усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у протоколі. 

По всіх питаннях обговорення звертатись до відділу економіки, проєктної та інвестиційної діяльності виконавчого комітету Новосанжарської селищної ради за телефоном 0972550830 (контактна особа Наталія Божко).          

Ваша думка важлива для нас! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних