Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Вітаємо наших спортсменів із вдалим виступом!

Дата: 07.11.2023 14:11
Кількість переглядів: 176

Фото без описуВ суботу, четвертого листопада, у місті Полтава проходив Кубок Полтавської області з пауерліфтингу та класичного пауерліфтингу.

Команда Новосанжарської ДЮСШ у складі 5 чоловік теж взяла участь у цьому заході. На змаганнях були команди з Кременчука, Горішніх Плавнів, Полтави, Миргорода, Лохвиці, Кобеляк. В результаті напруженої боротьби, адже змагання тривали з восьмої ранку до дев’ятої вечора, першим на поміст вийшов вже чинний чемпіон України у категорії до 59кг Волошин Олександр. Два тижні тому він встановив свої особисті рекорди в Коломиї, а у Полтаві перевершив себе на 5кг у сумі. 125 присід, Жим 72.5, тяга 160кг. З цим результатом посів 2 місце, поступившись старшому на 2 роки спортсмену й отримав срібну медаль.

Другим вийшов дебютант категорія до 83кг Каторгін Владислав. У групі 9 сильних суперників. Влад виступив дуже достойно і зайняв 4 місце. Присід 135кг, жим 82.5, тяга 180кг. Це «студентська» категорія де виступають з дуже серйозними результатами і наш спортсмен виглядав дуже достойно. Тож, є стимул рости далі.

Третій учасник теж новачок категорія до 83кг Рукас В’ячеслав вирішив спробувати свої сили у екіпіювальному дивізіоні. Дуже нелегке завдання виступ в бинтах тріко і жимовій сорочці нашому спортсмену вдалось виконати. Присів 165кг, Пожав 100кг, тяга 160кг і - омріяна золота медаль.

Четвертий досвідчений КМС України Сагань Михайло боровся у юніорському блоці. Присід 170кг, Жим 110кг, тяга 200кг дали упевнено вийти на першу сходинку і теж отримати золоту медаль кубку області. Підтримувала спортсмена володарка 5 Кубків області Сагань Вікторія.

За підготовку до виходу на поміст відповідав Стрюк Роман який здійснював контроль за розминкою, екіпіюванням, вчасним виходом на поміст і вклав свою долю в успішний виступ команди.

Вітаємо наших спортсменів із вдалим виступом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних