Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Герої не вмирають! Вічна пам’ять і вічна слава ГЕРОЯМ!

Дата: 08.10.2023 08:31
Кількість переглядів: 158

Фото без описуСьогодні захисник України, житель села Руденківка військовослужбовець Збройних Сил України, командир механізованого батальйону, капітан БРАТАНОВ БОГДАН ВІКТОРОВИЧ мав би святкувати свій 35-й рік народження…Та…Подібно молодому і дужому птаху він, розкривши крила, аби ними прикрити нас з вами, прикрити всю Україну - загинув від рук російських окупантів.

БОГДАН був добрим, веселим і дотепним для друзів, люблячим і надійним для родини, турботливим для батьків і брата.

Він знав, чого хотів у цьому житті й впевнено крокував до своєї мети.

Народився 8 жовтня 1988 року в селі Руденківка. По закінченню школи вступив до Харківської юридичної академії, з відзнакою її закінчив, та, на цьому не зупинився – економічну освіту спочатку студентом, а потім аспірантом здобував в Полтавській аграрній академії.

З 2011 по 2015 рік працював прокурором в Київській області. В цей час хлопець одружується і стає найщасливішим батьком.

З початком антитерористичної операції БОГДАН йде до війська. Маючи офіцерське звання, молодий чоловік служив на посаді заступника командира роти з морально-психологічного забезпечення.

Повернувшись з АТО, у 2016 році, він круто змінює професійну діяльність із прокурорської на адвокатську. Цікава робота, нові перспективи й можливості кар’єрного зростання аж до посади заступника завідуючого юридичної академії.

Громом серед ясного неба й вибухами серед ранкової тиші 24 лютого 2022 року грянула війна. Богдан наступного ж дня звернувся в найближчий військкомат та був призваний 11 березня.

З початку війни перебував на різних офіцерських посадах від командира роти до командира батальйону з підлеглими в кількасот чоловік. Та ні звання, ні посади не зробили його ні жорстоким, ні зарозумілим. Він опікувався і беріг своїх підлеглих і в тяжкі хвилини завжди був разом з ними на передових позиціях.

Визволяв Ізюм, воював на Донецькому напрямку.

Безжальний, жорстокий ворог вкрав плани, мрії ... Забрав життя людини доброї, щирої, працьовитої. Людини, яка любила життя, любила країну та до останнього подиху боролася за її волю, свободу.

Не можливо усвідомлювати біль утрати для родини, близьких, друзів, однокласників, усіх, хто знав БОГДАНА позитивним, веселим, компанійським і, водночас, стриманим, відповідальним, рішучим… Таким він залишиться назавжди.

Будь проклята війна і ті, хто її розпочав! Вона скінчиться нашою ПЕРЕМОГОЮ! Ми її обов’язково здобудемо завдяки таким, яким був БРАТАНОВ БОГДАН ВІКТОРОВИЧ.

Герої не вмирають! Вічна пам’ять і вічна слава ГЕРОЯМ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних