Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Шановні педагоги, дорогі учні, батьки!

Дата: 01.09.2023 08:10
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

Щиро вітаю всіх вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань – єдиним святом, яке є одночасно особистим для кожного і загальним для всіх, хто вчить та навчається, адже саме з нього починається дорога в майбутнє, до нових звершень та самостійного життя.

На жаль, сьогоднішнє свято проходить в умовах війни. Та нас не злякати і не здолати. Ми готові жити, навчатись і боротись за волю і незалежність, за нашу спільну Перемогу! Наші школярі, незважаючи на всі складності минулого навчального року, показали досить високі результати знань, а наші педагоги демонструють віртуозні уміння за будь яких обставин навчати, виховувати, гартувати справжніх українців.

Особливим і важливим цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях знань. Не менш важливим він є і для майбутніх випускників, яким скоро доведеться ідти у доросле життя та обирати свою професійну стежину.

У цей день бажаю вам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання, бути сумлінними і розумними учнями. Нехай завжди з вами буде поруч підтримка та розуміння ваших рідних та близьких.

Шановні освітяни! Висловлюю вам щирі слова вдячності за вашу самовіддану працю, мудрість і турботу, за те, що вкладаєте в підростаюче покоління знання, любов, тепло і часточку своєї душі. Щастя вам та міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів!

Нехай новий навчальний рік принесе нашим дітям широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи та вдячних учнів, батькам – віру в щасливу долю їхніх дітей!

Зі святом вас усіх! З початком нового навчального року!

З повагою, селищний голова – Геннадій СУПРУН

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних