Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Новосанжарський фестиваль футболу

Дата: 08.08.2023 10:14
Кількість переглядів: 363

Фото без описуЗ 4 по 5 серпня на стадіоні "Нові Санжари" відбувся другий Новосанжарський Фестиваль Футболу серед дітей 2011-2012 р.н. «Kids Best Football Fest», в якому взяли участь 8 команд з Нових Санжар, Горішніх Плавнів, Києва та Полтави. На урочистому відкритті турніру хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів-захисників, які віддали своє життя за незалежність і цілісність України. Потім з вітальним словом до учасників, їх батьків та гостей свята звернулись селищний голова Геннадій Супрун, ветеран футболу Анатолій Чумак та засновник школи «Мілько» Дмитро Мілько, які привітали всіх присутніх зі спортивним святом, побажали всім мирного неба, здоров’я, спортивного довголіття та нових перемог на футбольних полях не лише області, а й України.

Щодо самих змагань, то у перший день турніру команди були поділені на 2 групи (по 4 команди в кожній), де ігри проходили по коловій системі. Згідно регламенту змагань по дві кращі команди з груп виходили до Ліги Чемпіонів, а команди, що посіли 3 та 4 місця – до Ліги Європи. То ж після першого дня змагань до вищого дивізіону (Ліга Чемпіонів) з групи А вийшли «Гірник-спорт-2» (Горішні Плавні) та «Школа Мілько-1» (Нові Санжари), які набрали відповідно 7 та 6 залікових очок, а з групи Б – «Футбойз» (Полтава) та SC «Danapris» (Київ), які посіли в групі перші два місця лише за кращою різницею забитих і пропущених м'ячів. А відповідно до нижчого дивізіону (Ліга Європи) вийшли «Школа Мілько-2» (Нові Санжари), «Гірник-спорт-1» (Горішні Плавні), «Школа Мілько» (Полтава) та «Tansey Dojo» (Полтава). То ж другий день фестивалю вийшов набагато цікавіший та багатий на забиті голи та неймовірні «камбеки». Як результат у Лізі Чемпіонів команда «Школа Мілько-1» (Нові Санжари), перемігши однолітків з «Футбойз» (Полтава) 5:3, SC «Danapris» (Київ) 7:0 та зігравши внічию 2:2 з командою «Гірник-спорт-2» (Горішні Плавні), набравши 7 залікових очок вибороли 1 місце в Лізі Чемпіонів. Команди ж «Футбойз» та SC «Danapris» посіли відповідно 2 та 3 місця. Щодо ігор в Лізі Європи, то юні дарування команди «Школа Мілько-2» (Нові Санжари), перемігши футболістів «Гірник-спорт-1» (Горішні Плавні) 7:0, «Tansey Dojo» (Полтава) 3:1 та «Школа Мілько» (Полтава) 4:3 з 9-ма заліковими очками стала чемпіоном Ліги Європи. Команди ж «Tansey Dojo» (Полтава) та «Школа Мілько» (Полтава) посіли відповідно 2 та 3 місця. Всі учасники фестивалю отримали подяки від вдячних вболівальників, яких було чимало, незважаючи на спекотну погоду, та були відзначені медалями та сувенірними кульковими ручками з логотипом турніру.

Велика вдячність за організацію на високому рівні даного спортивного свята, надану фінансову допомогу та підтримку селищному голові Геннадію Супруну, президенту футбольного клубу «Стандарт» Сергію Тютюннику, засновнику «Школи Мілько» та одночасно її тренеру Дмитру Мільку, голові федерації футболу Новосанжарщини Віталію Барановичу, батькам учасників змагань та великій аудиторії вболівальників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних