Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Турнір пам'яті Героя-земляка

Дата: 07.08.2023 09:48
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

У суботу, 5 серпня у селі Супротивна Балка відбувся турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті воїна-захисника Сергія Костогриза, який віддав своє життя, виконуючи найсвятіший у житті обов’язок – захищати свою Батьківщину. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Сергія Володимировича, всіх військовослужбовців та мирних жителів, які загинули в ході військової агресії російської федерації за період з 2014 по 2023 роки. За дорученням оргкомітету турніру Микола Воронько та Володимир Титар поклали квіти до могили нашого героя.

У змаганнях взяли участь 5 команд з Нових Санжар та Супротивної Балки. У першій групі ветерани Супротивної Балки з рахунком 1:0 перемогли місцеву команду "Юніор", а в другій групі три команди з Нових Санжар змагалися між собою по коловій системі. Результати цих ігор: «Чкалова» - «Метеор» 3:1, «Метеор» - «PORTER» 3:2, «Чкалова» - «PORTER» 4:4. То ж перможцями другої групи турніру стали футболісти «Чкалова», а команди «Метеор» та «PORTER» посіли відповідно 2 та 3 місця. Також були визначені кращі гравці змагань. Ними стали: Давид Куксьонок, Геннадій Супрун та Сергій Бугаєнко (перша група); Тимур Берлим, Леонід Білокінь та Сергій Громенко (друга група). Всі команди були відзначені спортивними грамотами, команда-переможець кубком, а всі учасники отримали пам’ятні сувеніри. У ході урочистої частини та в перервах між таймами для присутніх виступали з пісенними композиціями учасники гурту «Ексклюзив» Супротивнобалківського та Пасічнівського сільських клубів у складі Анатолія Вагнера, Вікторії Малоголової, Руслани Повстяної, Лілії Костогриз та Діани Коби. Велика вдячність за допомогу в організації турніру та надання благодійної допомоги Михайлу Васюті, Олександру Кобі, Віталію Степаненку, Сергію Коєву, Володимиру Титарю, Лілї Костогриз, директору селищного культурно-мистецького Центру «Нові Санжари» Маргариті Нагорняк.

Коши, зібрані в ході проведення свята, підуть на встановлення меморіальної дошки в пам’ять про героя-земляка.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних