Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Збір пропозицій до Програми комплексного відновлення території Новосанжарської селищної територіальної громади

Дата: 05.07.2023 09:54
Кількість переглядів: 108

ІнформуємоШановні мешканці громади! Оголошується збір пропозицій до Програми комплексного відновлення території Новосанжарської селищної територіальної громади Полтавського району Полтавської області

 

На виконання Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від14 жовтня 2022 року № 1159 «Про затвердження Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них», виконавчим комітетом Новосанжарської селищної ради  прийнято рішення «Про розроблення Програми комплексного відновлення території Новосанжарської селищної територіальної громади Полтавського району Полтавської області» від 07 червня 2023 року № 205.

Даний стратегічний документ має бути розроблений для подолання наслідків повномасштабної російської збройної агресії проти України та має бути основою для планування розвитку нашої громади в умовах післявоєнної відбудови. Ціль Програми - залучення інвестицій, отримання міжнародної та державної допомоги, планування конкретних заходів подальшого відновлення та розвитку громади. Сьогодні кожний з вас може долучитись до формування бачення нашої громади у майбутньому, виходячи з особливостей нашої місцевості, структури забудови, характеристик бізнесу, нашої культури та історії.

Для забезпечення представлення заінтересованих осіб та громадськості під час розроблення Програми створено Робочу групу з розроблення проєкту Програми комплексного відновлення території Новосанжарської селищної територіальної громади Полтавського району Полтавської області.

З рішенням виконавчого комітету Новосанжарської селищної ради  «Про розроблення Програми комплексного відновлення території Новосанжарської селищної територіальної громади Полтавського району Полтавської області» від 07 червня 2023 року № 205З можна ознайомитись за посиланням Рішення 205

Оприлюднення рішення виконавчого комітету селищної ради щодо намірів розроблення Програми є підставою для подання пропозицій громадськості до проєкту Програми та початком діяльності Робочої групи.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді – із зазначенням прізвища, імені, по батькові та місця проживання, особистим підписом або на електрону адресу; фізичними особами – з зазначенням прізвища, імені, по батькові та місця проживання. Юридичні особи подають пропозиції з зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Пропозиції від громадськості до проєкту  Програми комплексного відновлення території Новосанжарської селищної територіальної громади Полтавського району Полтавської області приймаються як після оприлюднення рішення виконавчого комітету селищної ради щодо розроблення Програми, так і після оприлюднення проєкту Програми, шляхом їх розгляду Робочою групою, на електронну адресу: mega-upravlinnya@ukr.net, у письмовій формі або поштою за адресою: 39300, вул. Центральна, 23,  смт. Нові Санжари, Полтавський район, Полтавська область. Всі деталі за телефоном: (05344) 31332.

Якщо ви хочете більш детально дізнатися про законодавче регулювання процедур розробки Програми, із відповідною постановою Кабінету Міністрів України ви можете ознайомитись тут https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1159-2022-%D0%BF#Text


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних