Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Так тримати!

Дата: 16.03.2023 11:35
Кількість переглядів: 310

Успіхи та здобутки дітей з числа внутрішньо- переміщених в закладах освіти Новосанжарської громади.

У закладах освіти громади навчається 70 дітей  з числа внутрішньо- переміщених осіб. Вони беруть активну участь у різних заходах.

Фото без описуТак, учні Малоперещепинського ліцею: Жуганець Поліна, Світличний Артем, Зимогляд Анастасія, Богатир Єлизавета стали учасниками конкурсів, заходів, свят.

Зимогляд Тимур та Богатир Данило проявили себе у спорті.

Добре влилися у шкільну родину Пологівської гімназії Риков Костянтин, який став учасником Всеукраїнської філософської історико-краєзнавчої  конференції учнівської молоді «Пізнай себе, свій рід, свій нарід», Андрієнко Анастасія – член команди «Ексклюзив», яка зайняла ІІ місце на конкурсі «Гумор FEST», Одноволов Олександр – член театрального колективу «Арлекін» який зайняв ІІ місце в обласному конкурсі на кращий захід з національно-патріотичного виховання у номінації «Музично-театральна-постановка», Артем Халайбаш – лауреат конкурсів малюнків та плакатів «СТОП булінг», «Наш Сковорода».

Старосанжарський  заклад загальної середньої освіти 1-111 ступенів імені Оксани Мешко пишається успіхами своєї учениці Ломонос Софії, яка  стала  переможницею І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії (ІІ етап не відбувся);  учасницею Всеукраїнської краєзнавчої конференції учнівської молоді «Діти і війна: сучасний вимір» (нагороджена грамотою Українського Державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді, Київ – Харків, червень 2022);  учасницею Форуму національно-патріотичних та освітніх проєктів (напрям – історичні проєкти), проведеного Полтавським обласним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді (отримала сертифікат, Полтава, 2022). До речі, Софія -  відмінниця навчання за підсумками І семестру 2022-2023 н.р.

Третьокласниця Пристанційнівської гімназії Солоха Мілана зуміла продемонструвати свої знання з математики й української мови та літератури, взявши участь у Міжнародному дистанційному конкурсі з даних предметів  «Олімпіс 2022 – Осіння сесія». Учениця 2 класу Свинарь Софія взяла участь у конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

Учень сьомого класу Новосанжарського ліцею Челомбітько Артем зайняв  ІІ та ІІІ місця у чемпіонаті Полтавської області з вільної боротьби.

Шановні діти!

Дорослі пишаються вами і вашими успіхами! Так тримати!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних