Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

Новосанжарки - чемпіони Полтавської області з волейболу

Дата: 23.02.2023 14:16
Кількість переглядів: 225

чемпіони22 лютого у м. Лубни проходили фінальні змагання V Гімназіади Полтавщини з волейболу серед дівчат 2006-2008 років народження, в яких взяли участь і кращі представниці Новосанжарської громади. На спортивне дійство завітали 8 найсильніших команд Полтавської області, які стали переможцями зональних змагань, що відбулися 10 та 11 лютого в містах Полтавщини відповідно до географічного принципу.

Учасники були поділені на 2 групи, в яких команди змагалися за коловою системою. Новосанжарські дівчата здобули досить впевнені перемоги над однолітками з м. Лохвиця, м. Гадяч та смт Опішня. Тож у фінальному протистоянні з переможцями другої групи, спортсменками з Глобино, мали можливість підтвердити статус одних з кращих на Полтавському краю.  І наші красуні на відмінно впоралися з цим завданням, - в напруженій боротьбі, з рахунком 2:1 здобули таку важливу для свого тренера і самих себе перемогу, яку присвятили нашим воїнам, що захищають незалежність і цілісність нашої України.

Наші найщиріші вітання: Шнейдер Ельвірі (кращий гравець команди), Шнейдер Кароліні, Піхулі Юлії, Хабло Уляні, Гарець Діані, Деркач Олександіа, Гуртовій Катерині, Хижняк Валерії, Сімеон Ользі, Дзюбенко Ніколіні на чолі з досвідченим тренером Новосанжарської ДЮСШ Дерев’янком Олександром Полікарповичем.
Наша команда нагороджена кубком за I місце V Гімназіади Полтавщини з волейболу, а всі гравці – дипломами І ступеню та гучними оплесками вболівальників, що завітали на спортивне дійство.

Вітаємо Вас з перемогою і від душі бажаємо мирного неба, міцного здоров’я, спортивного довголіття і нових спортивних звершень, які б примножували спортивну славу гостинного Новосанжарського краю.

Велика вдячність за допомогу в організації поїздки спортсменів на змагання начальнику відділу освіти Тамарі Кусайко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних