Новосанжарська селищна територіальна громада
Полтавський район, Полтавська область

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадських слухань Звіту про стратегічну екологічну оцінку Генерального плану села Великий Кобелячок

Дата: 15.10.2024 14:09
Кількість переглядів: 17

Фото без описуНа виконання Закону України “Про стратегічну екологічну оцінку”, в рамках проведення процедури громадського обговорення Звіту про стратегічну екологічну оцінку Генерального плану села Великий Кобелячок Полтавської області в період з  03 жовтня 2024 року по 04 листопада 2024 року заплановано проведення громадських слухань. Ознайомитись із Звітом про стратегічну екологічну оцінку та Генеральним планом села Великий Кобелячок можливо на сайті Новосанжарської селищної ради в розділі «Стратегічно екологічна оцінка» та «Оголошення», на сторінці Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки реєстраційний номер 20-08-8662-24, в приміщенні Новосанжарської селищної ради (Полтавська область, селище Нові Санжари, вул. Центральна, б.23).

Громадські слухання заплановано на 10 годину 22 жовтня 2024 року у приміщенні Будинку культури за адресою: Полтавська область, с. Великий Кобелячок,  вул. Шевченка, 47-Б.

В слуханнях можуть взяти участь фізичні або юридичні особи, їх об’єднання, організації або групи, зареєстровані в селі Великий Кобелячок, уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території села Великий Кобелячок.

Бажаючим взяти участь у слуханнях необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу. Під час реєстрації учасників проводитиметься ідентифікація осіб. Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядатимуться.

У разі надходження сигналу «Повітряна тривога» заходи будуть призупинені до подачі сигналу «Відбій повітряної тривоги»,  присутні матимуть змогу пройти в укриття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних